Categories
Novac

Kako i gde da kupite Apple akcije?

Apple akcije
Apple akcije su izuzetno dobar način da zaradite na berzi.

O firmi Apple suvišno je trošiti reči. Apple je jedna od najvećih kompanija na svetu, koja u svom portfoliu ima brendove kao što su Iphone, Ipad, Mac, Mac Pro i mnoge druge. Jedna su od najvećih tehnoloških kompanija na svetu koja svake godine beleži ogroman rast.

Umesto da ovde nadugo i naširoko elaboriramo o tome koliko je ova kompanija superiorna u odnosu na konkurenciju kao i koliko je u stvari vredna (o tome zaista postoji tona članaka i dugoročnih analiza koje se mogu naći online), pretpostavićemo da ste ovde došli sa spremnom odlukom da uložite u akcije firme Apple i na taj način učestvujete barem malim delom u njihovom enormnom uspehu.

Na vašu sreću, ono što je nekada bila misaona imenica, sada je moguće vrlo lako i u svega par koraka. Kao što znate, na našem sajtu se bavimo investicijama, novcem i mogućnostima zarade, a na osnovu velikog dugogodišnjeg iskustva vezanog za investiranje i berze, mislimo da vam možemo dati dobre savete i preporuke u vezi portala i alata koje možete koristiti za investiranje u Apple akcije.

Upravo sa ovim u vezi, platforma kojom smo jednostavno rečeno oduševljeni i koju svakodnevno koristimo baš za ovu namenu jeste Etoro. Prosto rečeno, ni jedna platforma koju smo probali, a bilo ih je zaista puno, nije ni blizu uspela da nas oduševi na duge staze kao Etoro. O Etoro platformi smo pisali u odvojenom postu, obzirom da ih preporučujemo za kupovinu i prodaju skoro svih akcija američkih firmi već nekoliko godina. Iskustva naših korisnika koji su na našu preporuku počeli da koriste su sva do jednog sjajna i to nam je još bolji pokazatelj da ih svesrdno podržavamo.

Saznajte kako da se registrujete na Etoro u samo par koraka

Čisto da razbijemo jedan mit. Veliki broj platformi za trgovinu nam se nudio sa pitanjima vezanim za sponzorstvo, te predlozima da umesto Etoro predložimo njih kada je u pitanju kupovina Apple akcija. Međutim, iako ne odbijamo sponzorstva (naprotiv, svi kvalitetni sponzori su više nego dobrodošli), mi većinu onih koje testiramo i koji nam se dopadnu prikažemo u zasebnim tekstovima i člancima, međutim, do sada nismo našli ni jednu platformu koja po našem mišljenju može da zaseni Etoro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *