Etoro

Etoro je jedan od najvećih sajtova za online trgovinu koji nudi izuzetno kvalitetne alate ukoliko vas zanima trgovina na berzi.

Kada se registrujete na sajtu Etoro, moćićete brzo i lako da kupujete i prodajete akcije svih velikih svetskih firmi, trgujete robama (commoditz) kao što su nafta, zlato, platina, zatim ulažete u fondove i još mnogo mnogo toga, a sve to iz svoje fotelje.

Ovaj sajt je namenjen prvenstveno ljudima sa prostora zapadnog Balkana koji žive i rade u svetu, a svakako da se o mogućnosti odnosno dozvoli trgovine na ovaj način u svojoj zemlji morate informisati u skladu sa zakonom (pojedine zemlje ne dozvoljavaju da građani koriste strane finansijske institucije, te je obaveza svakoga od vas da ovo u skladu sa svojim statusom istraži i informiše se).

Svakako, Etoro je jedna od najvećih svetskih platformi za online trgovinu i zakonski je regulisana u svim većim zemljama sveta. Etoro ima kancelarije na Kipru, u Izraelu, Engleskoj, Americi i Australiji. 2018. godine, vrednost ove kompanije je bila 800 miliona dolara.

Važno ograničenje jeste da morate dobro znati engleski jezik i bez toga nemojte pokušavati da se registrujete jer nećete moći da koristite ovu naprednu platformu. Takođe, potrebno je da imate platnu karticu kako biste deponovali novac koji ćete koristiti za kupovinu odnosno trgovinu. Idealan iznos za početak je 500 Eura, mada možete početi i sa manjim iznosima npr 100-200 Eura.

U svakom slučaju, želimo vam puno sreće u trgovini i zapamtite – Hrabri pobeđuju!

Kliknite ovde da se registrujete na Etoro platformi