Categories
Bitcoin

Bitcoin menjačnica i najlakši način da kupite i prodate Bitcoin

Koja je najbolja Bitcoin menjačnica i gde najlakše možete promeniti Bitcoin u Euro, Bitcoin u Dolar, Kunu ili Dinar saznajte ovde.

Bitcoin menjačnica
Zanima vas koja je najbolja i najpovoljnija menjačnica? Saznajte ovde.

Menjačnice u kojima je moguće promeniti Bitcoin se pojavljuju na svakom koraku i svakom gradu i svakog dana ih je sve više. U pravoj navali ovih menjačnica pomislili smo da je dobra prilika da vam damo naš savet i preporuku vezano za najbolju menjačnicu za Bitcoin.

Svakako osnovna razlika koju možemo uočiti kada su Bitcoin menjačnice u pitanju jete to da postoje lokalne menjačnice koje nude uslugu kupovine i prodaje Bitcoin-a i online menjačnice na kojima je takođe moguće brzo lako i diskretno obaviti kupovinu i prodaju Bitcoina.

Pored bezbednosti, jedan od osnovnih kriterijuma jeste cena odnosno kurs. Upravo kurs i visoke provizije su ono što diskvalifikuje veliki broj lokalnih menjačnica. Nažalost, broj transakcija mora da značajno poraste kako bi lokalne menjačnice bile u mogućnosti da ponude konkurentnije kurseve za promenu kriptovaluta u lokalnu valutu.

Zbog toga, naša preporuka kada je u pitanju Bitcoin menjačnica je jedna od najvećih online menjačnica na svetu, koja dnevno obavi milione transakcija za korisnike širom sveta. U pitanju je naravno Cex.io. Samo da napomenemo (zbog velikog broja korisnika iz ex-yu) da je ovu menjačnicu bez problema moguće koristiti iz Hrvatske, Srbije i ostalih ex-yu zemalja, kao i iz ostatka sveta, a provizije su značajno manje u odnosu na lokalne Bitcoin menjačnice. Jednostavno i lako u samo par koraka možete promeniti Bitcoin u bilo koju valutu i povući je na svoju VISA karticu bilo gde da se nalazite. Na isti način, u svega 2 koraka, Bitcoin možete kupiti svojom VISA karticom i tako postati vlasnik najvrednije kriptovalute na svetu.

Registrujte se već danas u samo par koraka i kupite i prodajte Bitcoin po najpovoljnijim cenama – bez provizije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *